Information

Mer värde med CSR?

Corporate Social Responsibility – CSR – handlar om att ta ansvar för verksamhetens påverkan på samhället. CSR-frågor finns inom alla företag och organisationer i alla världens länder.

Den här visuella webbutbildningen ger förståelse för vad CSR är och varför det är viktigt. Drivkrafter för CSR och vinster med att integrera frågorna i verksamheten presenteras på ett lättillgängligt sätt.

CSR är sällan svart eller vitt och varje organisation behöver ta ställning till hur de ska arbeta. Säkert är att alla medarbetare berörs och att alla behöver förstå vad CSR är. Förhoppningen med den här utbildningen är att den ska leda till just det, en större förståelse och ett ökat engagemang för CSR bland medarbetarna i er organisation.

Inte övertygad?

Oavsett om du redan är övertygad och vill komma igång fortast möjligt eller om du känner att du behöver veta mer så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Då kan vi berätta mer om utbildningen och ämnet och visa vad du får för pengarna.

Det spelar ingen roll vilken typ av verksamhet du representerar, vi är övertygade om att vår utbildning kan ge er precis vad ni behöver. Precis som den är eller anpassad efter just era behov.


Jag vill veta mer

Trailer

Ett litet smakprov

Utan att säga eller visa för mycket vill vi försöka sammanfatta både budskapet och känslan vi vill förmedla. Ett ämne så komplext som Corporate Social Reponsibility kan lätt kännas lite skrämmande, men det behöver det faktiskt inte vara. Vi hoppas att dessa 45 sekunder ska få dig att känna precis det.


Jag vill se mer

Varför just den här?

Alla har nytta av vår utbildning. Den passar både er som är i början av ert CSR-arbete och er som har kommit en bit på väg.

— Totta Ogander, Goodpoint

Vi vet hur kräsna användarna är idag. Vår utbildning är framtagen och paketerad med det i åtanke, vilket användarna kommer märka.

— Karin Beckérus, Learnways